Bérelhető webáruház, részletek: kaptárgyártás webáruház bérlés
»

Eladó méz, propolisz, virágpor, méhpempő

Eladó méz, mézek hirdetése

Méz eladó, propolisz, méhpempő, virágpor

Hirdethet az oldalunkon eladó mézet, propolisz, virágport vagy méhpempőt. Amennyiben érdekli az ajánlatunk, azt megtekintheti a Méz eladó, méz hirdetések oldalon.

Amennyiben itt ezen az oldalon hirdetni szeretne mézét, akkor kérem a mezvasarlas [at] kaptargyartas [dot] hu email címen érdeklődjön.

Eladó mézek

Eladó akác, hárs, selyemfű, vegyes mézek.

Akácméz eladó

Eladó akác méz

Harmonikus ízű, édes, kevésbé savas fajtaméz. Színe leginkább világos átlátszó, de sötétebb változata is előfordul, mely inkább zöldes árnyalatú, ez az erdő elhelyezkedésétől és az évjárattól függ. Meghülés, hurut ellen izzasztó és köptető hatású, vízelhajtó tulajdonsága van.

Akác méz árak: 950g : 2.970 Ft , 500g : 1.650 Ft.

Hársméz eladó

Eladó hárs méz

Erdeinkben három fajtája, az ezüst a kislevelű és a nagylevelű hárs a legelterjedtebb. Június-júliusban virágzanak. Nektártermelését nagyban befolyásolja a talaj minősége és az időjárás. A méhek nektárt és virágport gyűjtenek róla. A hársméz színe sárgás-zöld kicsit borostyános, kellemesen karakteres, kissé kesernyés ízű fajtaméz. Aránylag nehezen kristályosodik. Kesernyés íze miatt sütés-főzésre nem ajánlott. Kedvező hatását leginkább görcsoldó, gyulladáscsökkentő és lázas betegségek enyhítésében tudja kifejteni. Idegnyugtató és fertőtlenítő hatásáról is ismert, légúti betegségekre, hörghurutra kifejezetten ajánlott! Hársfavirág forrázattal, vegyesen fogyasztva, fokozhatjuk kedvező hatását.

Hárs méz árak: 950g : 2.640 Ft , 500g : 1.490 Ft.

Repce méz eladó

Eladó repce méz

A repce az első legtöbbet ígérő méhlegelőnk. Akác előtt április-májusban virágzik. Magas olajtartalmú magjáért, egyre nagyobb területen vetik. Enyhe zamatú, kellemes ízű fajtaméz. Magas szőlőcukor tartalma miatt, gyorsan kristályosodó. Színe pergetéskor halványsárga majd fehérre változik. Lágy, apró kristályai miatt, kiválóan alkalmas krémméz készítésére. Fertőtlenítő, kevésbé savas, magas gyomorsav estén kedvező hatása ismert. Kávé, tea ízesítésére kiváló!

Repce méz árak: 950g : 2.000 Ft , 500g : 1.190 Ft.

Vegyes virágméz eladó

Eladó vegyes virágméz

Ez a méz attól értékes, hogy összetétele rendkívül változatos. Erdők, mezők, folyópartok növényvilágáról, a méhek tavasztól-őszig gyűjtenek nektárt, virágport. A vegyes méz különleges íze, illata miatt a konyha ékes csemegéje. Ételek, italok ízesítésére, sütésre-főzésre kiváló! Sárgás színű, általában erősen barnás árnyalatú, gyorsan kristályosodó méz.

Vegyes virágméz árak: 950g : 2.000 Ft , 500g : 1.190 Ft.

Selyemfű méz eladó

Eladó Selyemfű méz, vegyes virágméz

Hivatalos nevén Selyemkóró. Főleg akácerdők aljában található, homokos talajt kedvelő növény, mely júniusban virágzik. Virágait a méhek reggeltől estig, csakis nektárért látogatják. Színe világos, kellemesen vaníliás ízű, zamatos fajtaméz. Önmagában érdemes fogyasztani. A növény nem termel virágport, ezért a méz pollentartalma minimális, virágpor érzékenyek részére ideális. Enyhe vérnyomáscsökkentő, sokára kristályosodó méz.

Selyemfű virágméz árak: 950g : 2.300 Ft , 500g : 1.400 Ft.

Propoliszos vegyes virágméz eladó

Eladó Propoliszos vegyes virágméz

Leginkább vegyes mézből készül. Kristályosodása gyorsan bekövetkezik. Ezáltal a mézben nem tud különválni a benne található propolisz tinktúra. Néha műanyag kiskanállal érdemes megkeverni. A vegyes virágmézben található a legtöbb hasznos összetevő, mivel többfajta növényről gyűjtik a méhecskék. A propolisznak magas fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, vírus és gombaölő tulajdonságával ötvözve, rendszeres fogyasztása, erősíti, ellenállóbbá teszi a szervezetet betegségekkel szemben. Napi 3-4 kávés kanállal ajánlott fogyasztani. Első használat előtt győződjön meg arról, hogy nem vált ki önnél semmilyen allergiás reakciót! A propolisz további leírása a lap alján.

Propoliszos virágméz árak: 950g : 3.400 Ft , 500g : 1.900 Ft.

Méz rendelése

Jelenleg folyamatban van a rendelés és a vásárlás lehetőségének a kialakítása. Amennyiben vásárolni szeretne mézet, akkor kérem a mezvasarlas [at] kaptargyartas [dot] hu email címen érdeklődjön.